Naša stran za pravilen prikaz vsebine uporablja piškotke.
 


Z vami že 25 let

Predstavitev podjetja

Podjetje IMS-ADIT,d.o.o. na slovenskem tržišču deluje že od leta 1992. Od začetkov, ko smo proizvajali in tržili le aditive za kurilna olja, danes našim kupcem lahko ponudimo široko paleto izdelkov za obrt, industrijo, delavnice in drugo. Smo eno vodilnih podjetij za trženje sodobnih vpojnih sredstev, sistemov za zaščito okolja, zaščitne opreme, čistilne tehnike ter sredstev za čiščenje in vzdrževanje vozil. Poleg izdelkov svetovno znanih proizvajalcev, ki jih ekskluzivno zastopamo v Sloveniji, nudimo tudi široko paleto izdelkov, ki so na voljo pod lastno blagovno znamko Gipy in Ims.

Sodelujemo z mnogimi priznanimi svetovnimi korporacijami kot so: Spc Brady, Americol BV, Enpac Corporation ltd, Wepp GmbH, Wekem GmbH, Melle Ltd, Kwazar Corporation, Mevatec s.r.o. in mnogi drugi.


25

Let na tržišču

193

Blagovnih znamk

4256

Izdelkov na zalogi

5917

Zadovoljnih strank


Obiščite

Naše spletne trgovine

Že nekaj let uspešno poslujemo tudi preko interneta.


www.ims-trgovina.si

Spletna trgovina www.ims-trgovina.si zajema širši del naše ponudbe. V njej najdete široko paleto izdelkov in pripomočkov za profesionalno, kot tudi domačo rabo. Na voljo je naprimer orodje, oprema, čistila, tehnična kemija, itd.


www.operi-avto.si

Spletna trgovina www.operi-avto.si je največja slovenska spletna trgovina z avtokozmetiko. Slogan "Avtokozmetika za vsak žep" nakazuje, da pri nas najde potrebne produkte tako običajen uporabnik, kot tudi najzahtevneši profesionalec. In to po izredno konkurenčnih cenah!Kontaktni podatki

Kako do nas?

Polni naziv: IMS Aditoil, podjetje za proizvodnjo, inženiring, notranjo in zunanjo trgovino, d.o.o.
Skrajšan naziv podjetja: IMS Adit, d.o.o.

Naslov: Špruha 29, SI-1236 Trzin - IOC

Tel: +386(0)1 560 22 00
Fax: +386(0)1 560 22 10
web: www.ims-adit.si
mail: trgovina@ims-adit.si


Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image